نحوه‌ اثربخشی‌ آب‌ میوه‌

از آنجا که‌ در حین‌ خستگی‌ و فعالیت‌ شدید خون‌ حالت‌ اسیدی‌ به‌ خود می‌ گیرد، مصرف‌ آب‌ میوه به غیر از آب آلو و زردآلو و گوجه،‌ می‌تواند این‌ وضع را تغییر دهد و حالت‌ اسیدی‌ را به‌ قلیایی‌ تبدیل‌ کند. غذاهای قلیایی شامل شیر و انواع سبزی و میوه به جز انواع گوجه ، آلو و زردآلو است.

‌این‌ ویژگی‌ فقط در آب‌ میوه‌ های‌ طبیعی‌ وجود دارد و آب‌ میوه‌های‌ مصنوعی‌ این‌ خاصیت‌ را ندارند‌.


آب‌ میوه‌ های‌ مصنوعی
آب‌ میوه‌ های‌ مصنوعی‌ در حقیقت‌ نوشابه‌ هایی‌ هستند که‌ طعم‌ میوه‌ دارند و مقادیر بسیار جزئی‌ از آب‌ میوه‌ را در ترکیب‌ خودشان‌ دارند، به‌ همین‌ علت‌ این‌ آب‌ میوه‌ ها نمی‌ توانند خون‌ را قلیایی‌ کنند و ضد خستگی‌ باشند‌.

نوشابه‌ هایی‌ که‌ امروزه‌ با نام‌ ‌سودا ( نوشابه های گازدار ) به‌ فروش‌ می‌ رسند ، نباید با آب‌ میوه‌ اشتباه‌ گرفته‌ شوند چون‌ نه‌ ارزش‌ ویتامینی‌ دارند و نه‌ از نظر املاح‌ غنی‌ هستند‌.

این‌ نوشابه‌ ها دو عیب‌ عمده‌ دارند. عیب‌ نخست‌ این‌ که‌ مقدار زیادی‌ شکر دارند و باعث‌ چاقی‌ می‌ شوند و دوم‌ گازکربنیک‌ آنها می‌ تواند موجب‌ اختلال‌ در هضم‌ غذا شود‌.

نویسنده : دکتر محمد کشاورز متخصص‌ تغذیه‌


نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد