کسانی که رفلاکس معده دارند باید بدانند که با خوردن این غذاها ، فعالیت معده شان بیشتر می شود.
یک متخصص تغذیه گفت: مبتلایان به ریفلاکس معده از مصرف
غذای چرب به خصوص سس های چرب و تند پرهیز کنند زیرا این عارضه را تشدید می
کند.
سعید حسینی افزود: کسانی که دچار ریفلاکس معده یا بیماری بازگشت محتویات معده هستند، باید از مصرف غذاهای پرچرب پرهیز کنند.
وی گفت: چربی
ها دیرتر از مواد کربوهیدرات دار و قندی از معده تخلیه می شوند و به همین
دلیل، احتمال بازگشت محتویات معده به مری را بیشتر می کنند.
حسینی
افزود: غذاهای پر سس به خصوص سس های چرب و غذاهای پر ادویه هم این مشکل را
بیشتر می کند. مواد نگهدارنده و افزودنی ها، چیپس و انواع اسنک هم می
توانند، سوزش انتهای مری را تشدید کنند.
این متخصص تغذیه اضافه کرد:
افرادی که مبتلا به ریفلاکس معده هستند، از غذاهایی که انتهای تحتانی مری
را شل می کند، مثل شکلات، نوشابه های کافئین دار، چای، قهوه، پیاز، سیر و
نعناع خودداری کنند.
حسینی افزود:همه
تصور می کنند که نعناع برای رفلاکس معده مناسب است ولی به دلیل خاصیت شل
کنندگی انتهای مری می تواند، این عارضه را تشدید کند و همچنین از مصرف سرکه
به همراه سالاد نیز باید خودداری کرد. وی گفت: مبتلایان به
ریفلاکس معده از غذاهایی که اضافه اسید معده را جذب می کنند مثل شیر، تخم
مرغ و غذاهای نشاسته ای بیشتر مصرف کنند. حسینی افزود: به افرادی که مبتلا
به این عارضه هستند، توصیه می شود که غذای خود را در وعده بیشتر و حجم کم
مصرف کنند و از نوشیدن مایعات همراه غذا پرهیز کنند. بعد از غذا دراز نکشند
و هنگام خواب، به پشت نخوابند.